STOL

FÖR er som inte känner mig, Linn och Elin som är tjejerna bakom Fashion in Progress tänkte jag berätta lite om det program vi går.

Vi är nu treor på Nicolai skolans estetiska program med inriktning mode. Eftersom att vi går ett estetiskt program har vi inte bara modekurser utan vi har också foto och design som kurser.

Här ovan ser ni en stol som jag håller på att ta fram i min designkurs.

xoxo Irma


Kommentarer
Postat av: Maria

För det första måste jag säga att det är en skit häftig stol! Sen vill jag bara berätta hur kul det är att få följa er och hela processen via bloggen. Är egentligen inte alls intresserad av mode, smink eller häftiga håruppsättningar. Man kan säga att jag är en typisk pojkflicka med enbart skatekläder. I vilket fall som helst så har ni fått mig väldigt intresserad av ert projekt och jag längtar efter att få se slutproduktionen. Kan ni inte lägga ut lite bilder på hur modellerna ser ut före och efter modevisningen? :)



Lycka till // Maria

2011-10-17 @ 19:05:44
Postat av: Anonym

Stolen är verkligen hur cool som helst;D

2011-10-18 @ 12:39:32
Postat av: irma

Åh tack så jätte mycket! :D

2011-10-18 @ 15:03:08
URL: http://irmash.blogg.se/
Postat av: Fashion In Progress

Hej Maria!

Först och främst måste vi bara få tacka för din fantastiska kommentar! Jätte roligt att du gillar vår blogg och projekt, hoppas att du fortsätter följa oss! Jätte bra idé, vi kommer ta en massa bilder framöver blanda annat på modellerna och allt annat runt omkring! Kul att du gillar stolen :D /Irma



xoxo

Fashion In Progress

2011-10-18 @ 15:16:01
URL: http://fashioninprogress.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0