LINN

Idag är det ingen vanlig dag, nej för det är världens bästa, sötaste, finaste, snällaste, roligaste, vackraste, gulligaste, härligaste Linns födelsedag!! GRATTIS Linnan önskar dina medarbetare och bästa modevänner på FASHION IN PROGRESS. Kärlek till dig!

XOXOXOXO FASHION IN PROGRESS

DAGENS

Såhär mysigt har vi haft det idag! Ätit Chokladmuffins a la Irma, sytt, haft mönsterkonstruktion och självklart lyssnat på Snook och Maskinen medan Ellen hade på sig en tvätt äkta trukker keps! Härlig  torsdag. Imorgon har vi massor att göra och det kommer snart att hända en hel del här kan jag lova. Vi kommer bland annat att släppa modevisnings datumet imorgon så håll utkik här på bloggen för mer info!


SKISS

Skissade hela gårdagen och har fortast idag. Våra affischer kommer att bli grymma!!!

xoxo Irma


IMORGON

Imorgon har vi vårt veckoliga möte som vi alltid har på våra super härliga fredagar då vi bara har en schema lagd lektion. Imorgon ska vi jobba vidare på affischerna som snart kommer att hänga runtom i Helsingborgsområdet. Håll utkik efter dem efter den 20/2 (Linns födelsedag ;) och datumet då det är en månad till visningen) då vi har planerat att de ska vara ute.

xoxo Irma


LITE ALLT MÖJLIGT

foto: linn
hej hopp alla glada! fredag är det idag och här har ni våra senaste dagar i bilder. jag hoppas allt är bra med er och att ni har en awesome (som elin alltid säger, haha) kväll!
xoxo linn

RSS 2.0